Ti Krijon. Lori Paketon.

Lori Caffe prodhon një gamë të gjerë, unike dhe të larmishme të produkteve. Produktet tona përdoren gjerësisht në supermarkete, bare, hotele dhe kudo tjetër ku mund të konsumohet ushqim dhe pije. Ne mund të zgjerojmë gamën tuaj duke prodhuar produkte me markën tuaj. Të gjitha produktet tona bazohen në prodhimin e kafesë.