Cream & Strong Taste

Sjell një shije të veçantë me variantin e saj që përmban Robusta Afrikane, e cila ofron një trup të fortë dhe një teksturë të dendur. Ky variant është i përsosur për ata që kërkojnë një përvojë të thellë dhe të intensitetit të lartë, duke krijuar një shtresë kremoze që mbetet e paharruar.

Cream & Classic Taste

Varianti me Arabica Braziliane nga Lori Caffe ofron një përzierje më të butë dhe aromatike, e cila karakterizohet nga një elegancë dhe një finesë të veçantë. Kjo përzierje është ideale për ata që preferojnë një filxhan kafeje me shije më të lehtë dhe me nuancat komplekse që vijnë nga cilësia e lartë e Arabica Braziliane.

Crema Bar

Me kokrra të zgjedhura me kujdes dhe të pjekura në mënyrë të përkryer, ofron një shije të pasur dhe aromë të fuqishme për çdo filxhan kafeje.