1995
2002
2006
2010
2016

Hapat e parë nisën me një pjekëse të thjeshtë, por pak kohë pas krijimit të saj u vërtetuan vlerat e vërteta, çka bëri që dhe objektivi për të kapur majat në tregun shqiptar, por edhe më gjerë, të kthehej në realitet. Sot, Valtelina është prodhuesi më i madh, me produkte të shumëllojshme të kafesë më cilësore në vend. Marrëdhënia e hapur me klientët është receta e suksesit, e cila e ka kthyer Valtelinën në një lider të tregut.

 

Pasioni për kafenë është motoja e Lori Caffè, dhe këtë ka arritur ta përhapë kudo: në bare, zyra e shtëpi. Shija e mrekullueshme e mishelave nuk njeh limite sepse produktet përmirësohen në çdo kohë duke u bazuar në plotësimin e kërkesave dhe kënaqësive të konsumatorit. Ndërtimi i një rrjeti të drejtëpërdrejtë dhe korrekt të shpërndarjes, janë kolonat në të cilat mbështetet aftësia e kompanisë për të qenë fluide në një treg që ka njohur vetëm rritje.