Kafe Turke Ekstra

Kafeja turke origjinën e ka nga Lindja e Mesme, por në Shqipëri është epitoma e kohës së kaluar me familjen apo miqtë më të dashur. Përreth një filxhani me kafe turke nga Lori Caffe diskutohet, ëndërrohet e shpresohet mbi gjithçka.

Kafe Turke Ekonomike

Kjo kafe nuk është vetëm një zgjedhje për të zgjuar mendjen, por edhe për të ngrohur zemrat dhe për të lidhur më fort lidhjet mes njerëzve që e pijnë. Me aromën e saj të veçantë dhe shijen që mbetet, kafeja turke nga Lori Caffe bëhet dëshmitare e historive që rrëfehen dhe ëndrrave që ndahen në çdo takim.