Ne kemi pasion për

Ne kemi pasion për

Traditë

Shijo magjinë e Lori Cold Coffee në çdo moment të ditës

Lori Cold Coffee sjell përvojën e kafesë së ftohtë për çdo shije dhe preferencë. Lori Macchiato dhe Lori Capuccino ofrojnë freski të pakrahasueshme dhe shije të rafinuar, perfekte për t'u shijuar kudo dhe kurdo. Cool Off me Lori Ice Coffee dhe përjeto një eksperiencë të paharrueshme me çdo gllënjkë!

Klienti yt meriton shijen më të mirë, ndaj dhe kemi krijuar linjën
Lori Experience.

Një përzierje e rafinuar për njohësin e kafesë. Mesatarisht e pjekur, kjo është kafeja e duhur për një shije elegante. Linja Experience nga Lori Caffe është detaji ekstra që e shpie biznesin tënd në një nivel të ri.

Lori Capsule sjell magjinë e një kafeje të përsosur në çdo moment të ditës.

Krijuar për të përmbushur çdo shije dhe preferencë, këto kapsula vijnë me një varietet opsionesh për të të ofruar përvojën më të mirë të kafesë me lehtësinë dhe komoditetin e shtëpisë apo zyrës tënde. Lori Capsule është zgjedhja perfekte për ata që vlerësojnë cilësinë dhe ndjenjën e një kafeje të sapopërgatitur.

Ti krijon. Lori paketon.

Lori Caffè prodhon një gamë të gjerë, unike dhe të larmishme të produkteve. Produktet tona përdoren gjerësisht në supermarkete, bare, hotele dhe kudo tjetër ku mund të konsumohet ushqim dhe pije. Ne mund të zgjerojmë gamën tuaj duke prodhuar produkte me markën tuaj. Të gjitha produktet tona bazohen në prodhimin e kafesë.