Espreso Cialde

Sjell në filxhanin tuaj esencën e vërtetë të një espressos italiane: një shije kremoze dhe të plotë që zgjon ndjesitë, perfekte për çdo moment të ditës.

Espresso Decaffeinato

Ofron të njëjtën cilësi dhe kremozitet të lartë si versioni me kafeinë, duke ju lejuar të shijoni magjinë e kafesë pa efektet e kafeinës, çdo kohë që dëshironi.