Macchiato

Lori Macchiato është një kafe e ftohtë që të freskon dhe të mbush me energji. Shijo ditën me një shije të veçantë dhe të pasur.

Cappuccino

Perfeksioni i freskisë! Lori Capuccino të ofron një eksperiencë të paharrueshme me shijen e saj të butë dhe të ftohtë. Një pije ideale për të qëndruar fresh gjatë gjithë ditës.