Classic Cream

Një përzierje e fortë dhe robuste për një teksturë kremoze. Aromë intensive me një teksturë të dendur.

The Professional

Një përzierje e rafinuar për njohësin e kafesë. E errët dhe e lehtë për një shije elegante.

Extra Fine

Një përzierje e balancuar për një përvojë të lëmuar kafeje. Delikate, por me një shije shtesë.