Cremoso

Intensitet i lartë shijesh dhe aromash, duke sjellë në çdo filxhan një përvojë të pasur.

Deciso

Një balancë e përkryer me intensitet të mesëm, ku shijet dhe aromat harmonizohen për një kënaqësi të plotë.

Delicato

E ideuar për ata që kërkojnë një intensitet të lehtë, duke ofruar një shije delikate dhe aromë të butë për një nisje të ëmbël të ditës.