English
 
 
Linja HORECA
Lori Caffe Professional

Eshte nje eksperience te cilen nuk duhet ta humbisni. Nese kerkoni te shijoni kafene e vertete per t’i dhene nje stimul te ri dites tuaj, provoni Lori Caffe “Professional”. Perzgjedhja e kualiteteve me te mira te kafese me prejardhje nga Brazili, Amerika Qendrore, Afrika dhe Azia, sigurojne nje kafe me arome dhe shije te mrekullueshme.
Pjekja, perzierja, amballazhimi dhe mbajtja ne kushtet karakteristike qe kerkon ajo, sjell tek ju butesine dhe embelsine e ketij kualiteti te Lori Caffe Professional.

Paketimi i produkteve ne material tripleks, siguron mbrojtjen nga drita, lageshtia dhe temperatura.

 
 
 
         
 
   
 
SHERBIMET
  Puno me Lori Caffe'  
  Asistenca teknike  
  Shperndarja  
  Trajnime  
 
ZBULO PRODUKTET
   
  Lori Proffesional
vjen me mishelen
e re arabike.
Produktet e tjera Lori Caffe' >>
 
 
© 2010 Lori Cafee.  Të drejtat e rezervuara. Kontakte  |   Partneret  |   Kushtet e Perdorimit  |   Credits